Woningtypen

Waar wil je wonen?

Talent heeft wat jij zoekt

Talent beschikt over 108 woningen. 3 types. Noord, oost, zuid en west. Met een balkon of een loggia. Iedereen heeft andere voorkeuren en er zijn veel beslissingen die je moet nemen. Wil je uitzicht op de binnentuin of over het water? Hoog of laag? Groot of klein? Pak een verse kop koffie en ga iedere woning op je gemak bekijken.

Woningtype één

Jouw happy place

Dit compacte appartement maakt van iedere vierkante meter optimaal gebruik. Talent beschikt over 68 van deze slim ingerichte woningen. Ze hebben allemaal een gezellige woonkeuken, een badkamer met een apart toilet, één slaapkamer, een balkon of een terras. 23 van deze woningen hebben bovendien een eigen privébalkon – heerlijk om je hier terug te trekken met een goed boek.

  • Eén slaapkamer
  • 53 tot 59 m2 GBO
  • Terras, loggia en/of (privé)balkon

Woningtype twee

Meer dan genoeg

Wil jij meer dan één slaapkamer? Dan is dit jouw woningtype. Hier heb je keuze uit 35 woningen met een gebruiksoppervlakte van 54 tot 77m2. Je zou bijvoorbeeld een zithoek en een aparte eethoek kunnen creëren. Natuurlijk is er ook een buitenruimte in de vorm van een sfeervolle loggia, balkon of een terras. Dit appartement is comfortabel, gezellig - en straks misschien wel van jou. 

  • Twee slaapkamers
  • 54 tot 77m2 GBO
  • Loggia, terras of balkon

Woningtype drie

Een hoger level

Een appartement verdeeld over twee verdiepingen? Het kan! Als je kiest voor een maisonette in Talent, krijg je een ruim appartement met een trap naar boven. Bij vier van deze woningen kom je binnen in een gang, met een apart toilet en een slaapkamer op de begane grond. Boven vind je dan een lange woonkeuken en een heerlijk balkon.

Er is één maisonette waarbij de woonkeuken zich beneden bevindt en er boven twee slaapkamers zijn. Daarnaast is er een zonnige loggia waar je lekker kunt ontspannen. Is deze woning van jou?

  • Eén of twee slaapkamers
  • 66 of 91m2 GBO
  • Loggia of balkon

Planning

Start bouw

2022

Start bouw

2022

Woonwensen

Maart 2024

Woonwensen

Maart 2024

Start verhuur

Mei/juni 2024

Start verhuur

Mei/juni 2024

Toewijzing

Juli 2024

Toewijzing

Juli 2024

Oplevering

Prognose herfst 2024

Oplevering

Prognose herfst 2024