Aan de Oosterhamrikkade

Goed voorzien

Een nieuw leven in Groningen

Stel, je hebt één dag in Groningen. Wat zou je allemaal willen zien? Ga je de festivals bezoeken, zoals Eurosonic, Paradigm of Grasnapolsky? Of hou je meer van cultuur en ga je naar de Stadsschouwburg of het Groningermuseum? Wat je ook zoekt, hier kun je het vinden! Vergeet ook niet om het bijzondere Forum te bezoeken. In dit markante gebouw van 10 verdiepingen kun je terecht voor films, expo’s, events, festivals, food, games en nog veel meer!

Geniet van Groningen

Ben je nog niet bekend met de culinaire kant van Groningen? Dan is dit hét moment om iets nieuws te proberen! In de binnenstad vind je allerlei goede restaurants, koffiezaakjes en lunchrooms. Tijdens de pauze van je werk haal je een cappuccino bij Black & Bloom of Bartista, natuurlijk met een Groninger koek erbij. Als je iets te vieren hebt, kun je ’s avonds chic uit eten bij Restaurant Voilà of Vive la Vie. Heb je geen zin om uit eten te gaan? Wandel over de gezellige markt in de stad en sla verse groenten en fruit in. Daarmee kook je ’s avonds in je nieuwe keuken een heerlijke, gezonde maaltijd.

Alles binnen handbereik

Je nieuwe woning moet natuurlijk wel ingericht worden! In Groningen zijn genoeg leuke winkels te vinden, zodat je jouw huis met unieke items in kunt richten. Voor een stoer en vintage interieur kijk je bij Salmagundi, voor bijzondere antieke meubels moet je bij Tim Tom zijn en accessoires scoor je bij SARI Butik. Wil je liever een dagje shoppen voor kleding? Kijk dan eens bij Haastje Repje, LILOS Vintage of BIEN. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet eens naar de binnenstad: bij de Oosterhamrikkade kun je naar de Lidl aan het Wielewaalplein, de Jumbo aan het Linneausplein en de Albert Heijn aan het Floresplein.

De natuur in de stad

Het Oosterpark is dé plek om te ontspannen, te sporten en recreëren. Alleen, of met anderen. Ga een rondje hardlopen, doe een uurtje yoga of leg een kleedje neer voor een picknick. En weet je dat je met zo’n 15 minuten fietsen al in de prachtige natuurgebieden buiten de stad kunt zijn? Zoals Kardinge: een jong natuurgebied van bos, moeras en grasland. Op deze plek kun je trainen op het hardloopparcours of juist rustig wandelen over de paden. Wil je de stad eens van een andere kant bekijken, vaar dan in een bootje door de Groningse grachten!

Waar ligt Talent?

Talent bevindt zich aan de Oosterhamrikkade, aan de noordoostkant van Groningen, en kijkt uit over het honderd jaar oude Oosterhamrikkanaal. Met de auto bereik je de A7 in zo’n vijf minuten, richting Zwolle of Leeuwarden. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld: er stopt een bus in de straat, en het centraal station van Groningen is op tien minuten fietsen.

Huurwoning verzekeren? Dit moet je weten

BPD Woningfonds werkt samen met Rabobank. Zij kunnen je helpen met de verzekeringen voor je huurhuis. Want als er schade ontstaat aan je spullen wil je liever niet zelf voor de kosten opdraaien. Je profiteert van pakketkorting die kan oplopen tot wel 12%. Dat is mooi meegenomen!

Stofferingsservice Talent

Alle woningen in Talent zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van Talent n in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen ondervloer en het laminaat voldoen aan de strenge gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

Wie is Hügge?
Hügge is een professionele stoffeerder met expertise in projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij snel na oplevering al de woningen voorzien van een vloer en kan jij snel verhuizen. Een groot voordeel van huren in Talent Groningen. 

Nadat een woning aan jou is toegewezen, je dossier is goedgekeurd en je de huurovereenkomst hebt getekend, krijg je toegang tot het stofferingsportaal. In het stofferingsportaal zie je het aanbod aan vloeren, gordijnen en verlichting met de daarbijhorende kosten voor jouw woning.