TALENT

BLINKT UIT IN WONEN

Heb jij een gave voor gezelligheid? Een aanleg voor avontuur? In woongebouw Talent kun je jezelf optimaal ontwikkelen! Overdag werk je vanuit huis. De koffiepauze breng je door in de groene binnentuin of in de gezamenlijke ruimte. Na je werk struin je door het centrum van de bruisende stad Groningen en eet je lekker op een terrasje. Talent is er voor de ondernemende starters, de enthousiaste stellen en jonge ouders. Hier begint een nieuwe periode van je leven. Waar blink jij in uit?

Ca. prijsrange

€900 - €1340

Middenhuurwoningen

108

Woonoppervlakte

60 - 91m²

Groningen

Centrum van

Verwachte oplevering

November 2024

Uitblinkende appartementen

Je hebt een grote groep vrienden, maar er kan altijd nog iemand bij. Een uitdagende baan, maar nog veel meer ambitie. In jouw drukke leven is er maar één plek waar je echt tot rust komt, en dat is thuis. Thuis in Talent.

Met 108 huurappartementen, een binnentuin en een gezamenlijke ruimte biedt Talent al het woongeluk dat je zoekt. Geniet van een kopje koffie op het balkon, lees een boek op het terras of ga lekker een dagje thuiswerken. Talent biedt 3 verschillende woningtypes, variërend van 60 - 91m2 groot en in verschillende prijsklassen. Welke woning past bij jou?

Wonen op een unieke locatie

Talent legt de lat hoog: alle voorzieningen die maar kunt bedenken, zijn in de buurt. Je bevindt je op 5 minuten fietsen van het historische centrum van Groningen, maar met 3 minuten lopen ben je ook in het groene Oosterpark. Zo veel rust én gezelligheid binnen handbereik - waar vind je dat nog?

Begin de dag met een rondje handlopen door het park. Na een lekkere lunch ga je op ontdekkingstocht door het stadscentrum van Groningen. Bekijk een nieuwe film in het Forum of geniet van een drankje op een zonnig terras. Als je met vrienden hebt afgesproken, kunnen jullie een dansje wagen in de Poele- en Peperstraat: hier zijn genoeg feestcafés te vinden! Aan het eind van de avond val je heerlijk in slaap in je gloednieuwe woning in de Oosterparkbuurt.

Talent bevindt zich in een rustige woonwijk met veel groen en goede voorzieningen. De bus stopt in de straat en voor de dagelijkse boodschappen hoef je ook niet ver te zoeken: er is een Lidl vlakbij en even verderop een Jumbo en Albert Heijn.

Planning

Bekijk hier de actuele project status en toekomstige planning.

Start bouw

2022

Start bouw

2022

Woonwensen

Maart 2024

Woonwensen

Maart 2024

Start verhuur

Mei/juni 2024

Start verhuur

Mei/juni 2024

Toewijzing

Juli 2024

Toewijzing

Juli 2024

Oplevering

Prognose herfst 2024

Oplevering

Prognose herfst 2024

Voorzieningen

Wat heeft Talent jou te bieden?

Een huis is meer dan een plek om te wonen. Je leert je buren kennen, nodigt je vrienden uit en zo ontmoet je weer nieuwe mensen. Talent is speciaal op jouw sociale leven ingericht. Het is een stedelijke gemeenschap in het klein, die gezellig samenkomt in de gezamenlijke ruimte of drankjes doet in de binnentuin. Kom jij er binnenkort ook bij?